600,000 تومان
ویژگی های دوره
مدیریت تشخیص و درمان بیماریهای انگلی شایع در دام کوچک (فایل)
بیماریهای انگلی جزء مهمترین و شایع ترین بیماری ها در طب داخلی دام کوچک بخصوص در سگ و گربه می باشند که برخی از آنها از نظر زئونوز بودن نیز حائز اهمیت هستند. طیف وسیعی از انگل های داخلی مانند کرمهای حلقوی، نواری، قلابی، شلاقی و تک یاخته و نیز انگل های خارجی از قبیل کنه، شپش، کک، جرب باعث ایجاد آلودگی و بیماری در سگ و گربه می شود که برخی از آنها از لحاظ بهداشت عمومی و ایجاد بیماری در انسان نیز بسیار مورد توجه هستند.
در دوره آموزشی مجازی – حضوری ” مدیریت تشخیص و درمان بیماریهای انگلی شایع در دام کوچک “ ابتدا به تفصیل و بصورت کاربردی در مورد اتیولوژی، اپیدمیولوژی، بیماریزایی، علائم بالینی، یافته های آزمایشگاهی، تشخیص تفریقی،درمان و کنترل و پیشگیری از بیماریهای ناشی از نماتودها، سستودها و ترماتودهای اختصاصی سگ و گربه مطالبی ارائه شد. مواکدا در مورد کرم قلب سگ، تشخیص و درمان و کنترل آن بصورت کاملا کاربردی بحث و گفتگو شده است. سپس در خصوص بیماری های ناشی از تک یاخته هایی از قبیل توکسوپلاما و لیشمانیا توضیحات کاملی ارائه شده است. بیماریزایی این تک یاخته ها در سگ و گربه و انتقال آن به انسان و بیماریزایی در انسان نیز بصورت جامع و کامل توضیح داده شده است. در ادامه در خصوص انگل های خارجی شایع در دام های کوچک و به ویژه سگ و گربه، اتیولوژی، اپیدمیولوژی، بیماریزایی، علائم بالینی، تشخیص آزمایشگاهی، تشخیص تفریقی، درمان، روش های کنترل و پیشگیری از آلودگی های ناشی از جرب، کنه، شپش و کک توضیحات مبسوطی ارائه شده است. در این بخش ،برخی از انگل های خارجی از نقطه نظر آلودگی محیط های انسانی و بهداشت عمومی مورد توجه ویژه قرار گرفته اند.
فایل دوره آموزشی حضوری – مجازی ” مدیریت تشخیص و درمان بیماریهای انگلی شایع در دام کوچک “ در 4 لینک جداگانه و به مدت 360 دقیقه ارائه شده است. برای دریافت فایل های بیشتر در خصوص طب حیوانات خانگی و دام کوچک اینجا کلیک کنید.
دکتر علی شبستری
متخصص بیماریهای درونی دامهای کوچک (DVSc), استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزدوره های مرتبط
فایل مدیریت لنگش در گاو
محتوای دوره در 3 لینک جداگانه و به مدت 240 دقیقه ارائه شده است.
فایل فارماکولوژی بالینی در دامهای بزرگ
محتوای دوره فارماکولوژی بالینی در دامهای بزرگ در 3 لینک جداگانه و به مدت 300 دقیقه ارائه شده است.
فایل بیماری اکتیمای واگیر
بیماری اکتیمای واگیر یا اُرف یک بیماری مخاطی با منشا ویروسی است که نشخوارکنندگان کوچک به ویژه بز را درگیر…
فایل اصول همزمان سازی فحلی در گاو
مدیریت تولید مثل از ارکان اساسی سیستم مدیریت پرورشی در گاوداری های شیری است. هدف از تولید مثل گوساله زایی…
نظرات
600,000 تومان
دکتر علی شبستری
متخصص بیماریهای درونی دامهای کوچک (DVSc), استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزسومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
سومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
19 و 20 مهر 1403، تهران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
آدرس سایت کنگره: www.3icfh.iranvc.ir
شماره تماس دبیرخانه کنگره: 02161061140
قوانین ثبت دیدگاه