317,000 تومان
ثبت نام دوره متوقف شده است
ویژگی های دوره
ارزیابی سلامت و عوامل موثر در انتخاب جوجه یکروزه گوشتی
با افزایش جمعیت جهان، جوامع بشری با چالش فراهم نمودن منابع غذایی برای تغذیه انسان روبرو شدند و تلاش برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و فرآورده های غذایی با منشا دامی در اولویت همه کشورها و دولت ها قرار گرفت. بشر با استفاده از یافته های علمی و پژوهشی به سرعت از کشاورزی و دامپروری سنتی به صنعتی گذر کرد. امروزه تامین نیازهای تغذیه ای انسان از منابع پروتئینی حیوانی به صورت یک صنعت مهم و حیاتی مورد توجه جوامع قرار گرفته است. در این بین گوشت مرغ بعنوان یک منبع پروتئینی با کیفیت، سهل الوصول و مقرون به صرفه از استقبال بیشتری در جوامع انسانی برخوردار است. بنابراین ارزیابی سلامت و عوامل موثر در انتخاب جوجه یکروزه گوشتی نقش بنیادی در کیفیت گوشت تولید شده داشته و از اصول اولیه صنعت پرورش طیور گوشتی می باشد.
سرفصل های دوره آموزشی مجازی – حضوری ” ارزیابی سلامت و عوامل موثر در انتخاب جوجه یکروزه گوشتی ” عبارتند از:
1- ارزیابی مزارع مرغ مادر و نقش آنها در سلامت جوجه
2- عوامل عفونی و غیرعفونی موثر بر سلامت و کیفیت جوجه
3- کارخانه جوجه کشی و نقش آن در سلامت و کیفیت جوجه
4- عوامل موثر بر عملکرد جوجه یکروزه
5- پارامترهای دخیل در انتخاب جوجه یکروزه
***************************************************************************************************************************
مخاطبان دوره:
متقاضیان صدور و تمدید پروانه:
1- اشتغال به امور درمانی
2- درمانگاه عمومی
3- درمانگاه اختصاصی و تخصصی طیور
4- مسئولین فنی بهداشتی واحدهای مرغداری
***************************************************************************************************************************
اطلاعات ورود به کلاس:
نام کاربری، گذرواژه و لینک ورود یک روز قبل از کلاس اطلاع رسانی خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی و پشتیبانی: 09359591557 در واتساپ، تلگرام، ایتا، روبیکا، سروش
جهت اعتبارسنجی و مشاهده آگهی دوره در وبسایت سازمان نظام دامپزشکی اینجا کلیک نمایید.
دکتر اسماعیل اللهیاری
متخصص بهداشت و بیماریهای طیور (DVSc), عضو کمیته تخصصی مبارزه با بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشوردوره های مرتبط
نظرات
317,000 تومان
ثبت نام دوره متوقف شده است
دکتر اسماعیل اللهیاری
متخصص بهداشت و بیماریهای طیور (DVSc), عضو کمیته تخصصی مبارزه با بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشورسومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
سومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
19 و 20 مهر 1403، تهران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
آدرس سایت کنگره: www.3icfh.iranvc.ir
شماره تماس دبیرخانه کنگره: 02161061140
ثبت نام دوره متوقف شده است
قوانین ثبت دیدگاه