300,000 تومان
ویژگی های دوره
مدیریت لنگش در گاو (فایل)
امروزه در گاوداری های صنعتی مدیریت جایگاه از اصول مهم پرورش دام می باشد و لنگش در گاو به عنوان یک شاخص مدیریتی در نظر گرفته می شود. عوامل مختلفی در ایجاد رخداد لنگش در گاو دخیل هستند. ضربه, عوامل تغذیه ای, عوامل عفونی, نوع و کیفیت بستر و عوامل ناشناخته می توانند باعث لنگش دام شوند. در حالت کلی هر گونه عارضه, فارغ از عامل ایجاد کننده, که باعث اختلال در نحوه گام برداشتن طبیعی حیوان گردد, لنگش نامیده می شود. لنگش در گاو ممکنست محدود به یک اندام باشد. مانند نفوذ جسم خارجی در سم, ضربات فیزیکی, در رفتگی یا شکستگی یک اندام. یا ممکنست در چند اندام حرکتی بطور همزمان روی دهد. لنگش های ناشی از تغذیه با علوفه دانه ای و لنگش های عفونی از این دسته هستند. برخی از انواع لنگش براحتی حتی با یک سم چینی ساده برطرف می شوند. ولی لنگش هایی که منجر به زمین گیری بلند مدت در گاو می شوند, معمولا پیش آگهی خوبی ندارند.
در دوره آموزشی مدیریت لنگش در گاو ابتدا بطور خلاصه در مورد آناتومی کاربردی اندام های حرکتی در گاو بحث شده است. آشنایی با ساختمان سُم مبحث بسیار مهمی است که به تفصیل به آن پرداخته شده است. سپس در خصوص علل و عوامل مختلف مسبب لنگش توضیحات کاملی ارائه شده است. در ادامه در مورد انواع لنگش و نحوه تشخیص بالینی آن در گاو بطور جامع بحث شده است. هم چنین توضیحات خلاصه ای در مورد مدیریت جایگاه و بستر دام و نقش آن در بروز رخداد لنگش ارائه شده است. در پایان در خصوص انواع روش های درمانی دارویی و جراحی, دارو های ضدالتهاب و ضد درد, آنتی بیوتیک ها و شل کننده های عضلانی به تفصیل بحث شده است.
محتوای دوره در 3 لینک جداگانه و به مدت 240 دقیقه ارائه شده است. برای دریافت فایل های بیشتر در مورد دام های بزرگ و بیماری های آنها اینجا کلیک کنید.
پروفسور سعید عزیزی
متخصص جراحی دامپزشکی (DVSc), استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیهدوره های مرتبط
فایل بیماریهای تنفسی در اسب
دوره بیماریهای تنفسی در اسب در 2 لینک جداگانه و به مدت 200 دقیقه ارائه شده است.
فایل تشخیص و درمان بیماریهای دستگاه ادراری در حیوانات کوچک
بیماریهای دستگاه ادراری در حیوانات کوچک مانند سگ و گربه بسیار شایع می باشند.با توجه به نقش بسیار مهم و…
فایل مروری بر سونوگرافی تشخیصی در حیوانات خانگی
سونوگرافی تشخیصی در حیوانات خانگی یکی از پرکاربردترین تکنیکهای تشخیصی پاراکلینیکی در دامپزشکی می باشد.استفاده از دستگاه های اولتراسونوگرافی در…
فایل وبینار مروری بر رادیولوژی اندام حرکتی در سگ و گربه
محتوای دوره شامل مباحثی از رادیولوژی اندام حرکتی در سگ و گربه مانند آشنایی با دستگاه رادیولوژی, انواع حالت گماریها,…
نظرات
300,000 تومان
پروفسور سعید عزیزی
متخصص جراحی دامپزشکی (DVSc), استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیهسومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
سومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی
19 و 20 مهر 1403، تهران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
آدرس سایت کنگره: www.3icfh.iranvc.ir
شماره تماس دبیرخانه کنگره: 02161061140
قوانین ثبت دیدگاه